Lideri digitali , leadership strategic

Tg. Mures, 17-18 noiembrie, 2016

Organizator: RMÜE

Invitat special: Aliz Kosza

Tema prezentarii:

  • H2H (human to human) in interiorul oragnizatiei si in relatia cu clientii si partenerii
  • Leadership strategic si arhetipul leadershipului contemporan
  • Echi;btul dintre Hard si Soft in organizatii

–––––––––––––––––-

Gazdasági konferencia és üzletember találkozó- Marosvásárhely, november 17-18.

Digitális vezetők, stratégiai líderek

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusával együttműködésben konferenciát szervez Marosvásárhelyen november 17-18-án.

A 18-i szakmai előadásokat a résztvevők tiszteletére szervezett állófogadás előzi meg 17-én este.

A rendezvény fő témája a vállalatvezetők köré fonódik: vezetői stratégiák, a vezetők kihívásai a rohamosan fejlődő digitális korban, valamint különböző vezetői stílusokról is láthatnak példákat a résztvevők.

A bejelentkezés határideje november 15. – megkérünk mindenkit, hogy regisztráljon!

Előadóink:

Kosza Alíz üzleti mentor, stratéga- Stratégiai leadership

Kosza Alíz egy olyan egyedi és praktikus előadással, interaktív programmal készül, amelyben kitér a H2H (human to human) koncepciójára, a vállalaton belüli paraméterek közti egyensúlyra (hard/soft paraméterek), valamint tippeket ad az ideális vezetővé váláshoz példák, esettanulmányok segítségével.

A több mint 36 év szakmai tapasztalattal rendelkező Kosza Alíz üzleti mentor és stratéga Románia  egyik legtapasztaltabb üzletasszonya, aki 25 év alatt olyan nagy vállalkozásokat vezetett, mint az Orkla Foods Romania, MOL Romania vagy a Fabryo Corporation. Emellett 16 más iparág vállalkozásainak fejlesztéséhez és innoválásához járult hozzá.

2012 óta üzleti mentor és stratéga, tapasztalatait és üzleti elveit átadva azoknak a vállalkozóknak és menedzsereknek, akik a vállalatvezetés, az átszervezés, a helyesen beépített stratégiák és a hosszútávon fenntartható üzleti modellekre alapuló hatékony és gyakorlatias megközelítés által szeretnék újraszabni vállalkozásukat.

Alíz a már három éve létező Lélek az Üzletben Konferenciák (Conferințele Sufletul în Business) márka megalkotója.

Botha Levente és Tóth Attila- Digitális vezetők

Botha Levente (Skype bejelentkezés) és Tóth Attila egy olyan előadással készülnek, amely hangsúlyozza a vezetők átalakulásának, igazodásának fontosságát a digitális változások korában. A praktikus, esettanulmányokra alapuló előadás gyakorlati tippeket ad a vállalatvezetőknek a digitalizációs folyamatban való navigáláshoz, a digitalizálás nyújtotta lehetőségek felismeréséhez és kiaknázásához, valamint a digitális rendszerekbe bevitt adathalmazok hatékony felhasználásához.

Panelbeszélgetés: Vezetői stílusok mentén