3 ani de la lansarea Conferințelor „Sufletul în business”

Azi, 18 februarie, se împlinesc trei ani de când am lansat, pe scena Teatrului Național, Conferințele „Sufletul în business”.

Multă lume nu a înțeles atunci esența mesajelor mele… și iată, ca la doar 3 ani distanță, se vorbește din ce în ce mai mult in business despre: energie, suflet, emoție, echilibru.

Lumea se transformă…Există o aplecare din ce în ce mai mare către ființa umană, către autenticitate, creativitate și talent individual. Oamenii s-au saturat să mai fie considerați doar niște instrumente de lucru („capital uman”): sunt liberi, sunt creativi, au idei, opinii și vor să-și valorifice talentele…Iar companiile vor trebui să țină pasul cu aceasta transformare…

Nici B2B nu mai este demult B2B: am intrat în era H2H. Nu business to business (B2B), ci human-to-human (H2H).

Da, există suflet în business! Așa cum demonstrez cu studii de caz, în toate conferințele  și cu proiectele de mantorat în business…Organizațiile sunt suma unor suflete, iar starea de bine a angajaților are o influență semnificativă în rezultatele financiare.

Cifrele sunt doar consecințele pozitive ale faptelor noastre.  În spatele cifrelor și a sistemelor sunt oamenii.

În cele peste  40 de evenimente care au avut loc în toată țara, am împărtășit cu oamenii de business din experiența mea, am reinventat antreprenori și antreprenoriate, echilibrând organizații și integrând valorile oamenilor cu cele ale business-urilor.

Le-am vorbit studenților din diverse facultăți despre cum este  business-ul în viața reală, despre importanța comunicării, relaționării, conlucrării, cooperării… Dându-le acces la zeci de studii de caz cu provocările business-urilor din Romania.

Mă bucură enorm să constat că la evenimente începe în sfârșit, să primeze  CONȚINUTUL . Pe oamenii din business îi interesează soluțiile PRACTICE și nu teoria; doresc să audă CUM să facă și nu CE să facă.

Secretul reușitei este să ne pese de oameni!